Hovedretter

Selskabsmenuer

Fra 15 til 70 personer

Hovedretter

Flæskesteg

Med hvide kartofler og sovs, søde kartofler, sønderjysk hvidkål og rødkål samt surt

Kalvesteg

Stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, bønner i baconsvøb. Søde og hvide kartofler og sovs

Skinkesteg

Marineret i chili/vanilje med ovnbagte

krydderkartofler, sovs samt årstidens salat

Oksemørbrad

Med hasselbachkartofler, bearnaise sauce samt årstidens salat

Fyldt kalkunbryst

Svøbt i serranoskinke med flødekartofler samt årstidens salat

Andesteg

Med hvide kartofler og sovs, søde kartofler samt sønderjysk hvidkål og rødkål

Glaseret skinke

Med flødekartofler samt årstidens salat

Gammeldags oksesteg

Med kartofler og sovs samt bønner og gulerødder

Oksespidsbryst

Med hvide kartofler, peberrodssovs samt bønner og gulerødder

Husarsteg

Med hvide kartofler, champignonsovs samt årstidens salat

Kalveculotte

Med kartofler og sovs samt årstidens salat

Fyldt kyllingebryst

Svøbt i serranoskinke med små ristede kartofler og sovs samt årstidens salat

kr.   115,-

kr.   147,-

kr.   110,-

kr.   168,-

kr.   115,-

kr.   152,-

kr.   110,-

kr.   128,-

kr.   128,-

kr.   110,-

kr.   142,-

kr.   115,-

Åbningstider:


Onsdag til Søndag: Åbent fra kl. 11.00 til 21.00


Mandag og tirsdag: Lukket

Vi holder vinterlukket

fra og med d. 20 december 2021

til og med d. 01. februar 2022