Hovedretter

Selskabsmenuer

Fra 15 til 70 personer

Hovedretter

Flæskesteg

Med hvide kartofler og sovs, søde kartofler, sønderjysk hvidkål og rødkål samt surt

Kalvesteg

Stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, haricot verts, søde og hvide kartofler og sovs

Skinkesteg

Marineret i chili/vanilje med ovnbagte

krydderkartofler og sovs samt årstidens grønt.

Oksemørbrad

Med små smørristede kartofler, rødvins- eller bearnaisesovs og årstidens grønt.

Fyldt kalkunbryst

Svøbt i serranoskinke med flødekartofler samt årstidens grønt.

Andesteg

Med hvide kartofler og sovs, søde kartofler samt sønderjysk hvidkål og rødkål

Glaseret skinke

Med flødekartofler samt årstidens grønt.

Gammeldags oksesteg

Med kartofler og sovs samt bønner og gulerødder

Oksespidsbryst

Med hvide kartofler, peberrodssovs samt bønner og gulerødder

Husarsteg

Med hvide kartofler, champignonsovs samt årstidens grønt

Kalveculotte

Med kartofler og rødvinssovs samt årstidens grønt

Fyldt kyllingebryst

Svøbt i serranoskinke med petit kartofler og sovs samt årstidens grønt.

kr.   135,-

kr.   159,-

kr.   135,-

kr.   210,-

kr.   135,-

kr.   178,-

kr.   135,-

kr.   148,-

kr.   148,-

kr.   135,-

kr.   165,-

kr.   135,-

Åbningstider:


Onsdag til Søndag: Åbent fra kl. 11.00 til 21.00


Mandag og tirsdag: Lukket

Januar lukket