Påskebuffet

Påskebuffet

Skærtorsdag og Langfredag

Forretter:

  • Sennepssild
  • Karrysild
  • Fedtegrever
  • Mulligatawny suppe

Hovedretter:

  • Lammegryde
  • Krydderfrikadeller af okse med feta
  • Fyldt svinemørbrad
  • Skidne æg med sprød bacon
  • Fyldte fuglereder
  • Ristede kartofler
  • Rødvinssovs
  • Bearnaisesovs
  • Waldorfsalat
  • 2 slags salat

Desserter:

  • Chokoladedrøm
  • Cheesecake
  • Hjemmelavede flødeboller

Fra kl. 18.00

kr. 285,-

 
 
 
 
 
 

Udfyld formularen eller reserver bord på

tlf. 29 71 42 75

Åbningstider i restaurant:


Onsdag til Søndag:   11.00 til 21.00

Restauranten er lukket i vinterperioden fra 16. december til d. 4. februar

Booking af værelser:


Værelserne kan bookes hele året med undtagelse af alle mandage

samt fra d. 16. december til d. 2. januar


Bankforbindelse:

Skærbæk Sparekasse. Reg. nr. 9839  Kontonummer 8850 666 939

unsplash